Nannas Blogg

En blogg om stickning, inredning och mode gärna shabby chic, foto och målning , älskar allt som är vackert.Inspireras bland annat av Odd Molly och liknande mode. Hoppas jag med bloggens hjälp kan tipsa och få tips om idéer.

torsdag 21 januari 2010

Livets aviga och räta


av Kate Jacobs
En varm och sympatisk roman om kvinnlig vänskap och livet."Alla som kommer hit måste sticka. Men alla behöver inte använda garn ..."Varje fredag träffas kvinnorna i garnaffären Walker & Daughter. En vana, en trygghet och ett andningshål. De är alla olika - här finns Anita som mist sin man, Peri som lämnat juridikstudierna för att designa väskor, förlagsredaktören KC som letar nytt jobb, Lucy som pliktskyldigt stickar en herrtröja utan att veta vem hon ska ge den till ... Och så Georgia, ensamstående mamma till tonårsdottern Dakota och den drivande kvinnan bakom garnaffären i de flotta kvarteren på Manhattan. Kate Jacobs skriver humoristiskt och bär på en brinnande passion för stickning! Varje kapitel har en rubrik som för tankarna till stickor, garn och nystan. Som läsare får du en längtan att själv börja sticka!
Kate Jacobs är journalist. Detta är hennes debutroman. Hon har nyligen flyttat till södra Kalifornien där hon bor med make och hunden Baxter. På hemsidan www.katejacobsbooks.com finns mer information samt en länk till www.walkeranddaughter.com, butiken där fredagsträffarna äger rum. "Pretty woman" Julia Roberts har tänt på sticktrenden och försäkrat sig om rättigheterna.

Inga kommentarer: