Nannas Blogg

En blogg om stickning, inredning och mode gärna shabby chic, foto och målning , älskar allt som är vackert.Inspireras bland annat av Odd Molly och liknande mode. Hoppas jag med bloggens hjälp kan tipsa och få tips om idéer.

onsdag 11 augusti 2010

Fantastiska votter

av Randi K.. här ska stickas vantar :-)

5 kommentarer:

MADE BY K sa...

Hej där! Det översta paret är helt makalösa! Tänk vilken skilnad det blir med olika garnval...

Sonja sa...

Visst fina ..det finns massor med Selbu mönster i svart-vitt men blir ju jättefint om man använder olika färgkombinationer så kul att sticka mönster också :-)

Pysselfarmor sa...

Aha - du har också tittat på Selbuvotter nu - liksom jag ;-) ja de är tjusiga i annan färg.

Om du vill kan jag hjälpa dig med räknaren när jag är hemma igen. Räknaren du hade och har räknar antal klick på sidorna - inte antal besökare....men det är många många bloggare som har det så tyvärr. En del firar sitt 10.000:e besök och det är det ju inte utan det är endast klickat 10 000 ggr...det finns någon som visar att hon har över 100 000 besökare - orimligt när man tänker efter ju..

Sonja sa...

Hmm..min förra räknare som försvann ut i rymden ..räknade nog antalet enskilda besök ..det kollade jag .men hittade inte den igen .vet inte hur den här gör :-)

Tror att jag har haft hyfsat med besök ändå kollade bloggtoppen och där låg den högt ..men ..spelar roll egentligen :-)

pysselfarmor sa...

Titta på min blogg på högerkanten "Hur många besökare har du?" hur du kontrollerar om räknare räknar unika besökare eller antal klick på sidorna......det är hur lätt som helst att kontrollera.